Anonyymit eläimet -sarjakuvanäyttely Aralis-kirjastossa

25.jpg
25.jpg

Anonyymit eläimet -näyttely 29.10.2010-17.1.2011

Joonas Lehtimäen Anonyymit eläimet -näyttely sisältää laajan katsauksen Aino-lehdessä ja Helsingin Sanomien Nyt-liitteessä seikkaileviin eläinhahmoihin. Mukana näyttelyssä on sarjakuvastrippien lisäksi luonnoksia, originaaleja ja muita aiheeseen liittyviä kuvituksia.

Raisiossa vuonna 1981 syntynyt Lehtimäki on aiemmalta koulutukseltaan luokanopettaja ja tekee tällä hetkellä maisterin opinnäytetyötä Aalto-yliopiston Taideteollisessa korkeakoulussa kuvataidekasvatuksen koulutusohjelmassa. Hänen sarjakuviaan on julkaistu Nyt-liitteen ja Aino-lehden lisäksi mm. Ilta-Sanomissa. Lisäksi Lehtimäki on ollut mukana Naama-kustannuksen toiminnassa vuoden 2009 alusta lähtien.

Anonyymit eläimet -näyttely esittelee monipuolisesti ja syväluotaavasti jo kulttimaineen saavuttanutta strippisarjakuvaa oheistuotteita unohtamatta. Viimeinkin voit lukea Anonyymit eläimet -strippejä julkisessa tilassa pleksilasin läpi!

Anonyymien eläinten kotisivut löytyvät osoitteesta www.anonyymitelaimet.com. Pylväsnäyttely on esillä 17.01.2011 asti Arabianrannan kirjastossa osoitteessa Hämeentie 135 A.