iceBREAK koskimelontatapahtuma

icebreak.jpg
icebreak.jpg

Vuosittainen – iceBREAK –koskimelontatapahtuma järjestetään taas Helsingin Vanhankaupunginkoskella sunnuntaina 17.4. kello 12-16 

Helsingin Vanhankaupunginkoskella järjestetään vauhdikas iceBREAK-tapahtuma sunnuntaina 17.4.  Ohjelmassa on boatercrossin kansainvälinen kilpailu, jossa Suomen parhaat ja ulkomaiset kovanluokan melojat ottavat mittaa toisistaan kuohuvassa koskessa.

Boatercrossissa lasketaan koski neljän melojan erissä pudotuskilpailuna. Kisassa käydään aikalaskut, välierät ja finaalit. Laskulinja on vapaa, mutta koskeen asetettuja poijuja on käytävä koskettamassa. Parhaista laskulinjoista käydään ankaraa kilpailuja, ja kontakteja kilpakumppaneihin syntyy varmasti.  Melojat pääsevät myös mittelemään parhaista freestyletempuista ja näyttämään taitonsa putouksen laskussa, mikäli vesitilanne sallii.   

iceBREAKissa on myös mahdollista tutustua melontaan ohjatussa yleisömelonnassa sekä kokeilemaan ohjattua koskenlaskua kumilautalla. Lisäksi melontaseurat esittelevät toimintaansa ja melontayritykset melontavarusteita.  iceBREAKissa yleisö pääsee myös lentämään veden päällä vaijeriliu’ussa ja tekniikan museoon voi tutustua ilmaiseksi.

Buffetin pullat ja keitto sekä musiikki varmistavat kaikkien viihtymisen.  Aiempina vuosina iceBREAK -tapahtuma on houkutellut paikalle tuhatmäärin yleisöä. Onhan iceBREAK ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä koskimelonnan huiput koskessa keskellä Helsinkiä. Kaikki katsojat ovat vip-paikalla suoraan tapahtumien keskipisteessä. 

iceBREAK -tapahtuman järjestää KOHINA –koskimelonta ry talkootyönä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.