Kesä puutarhassa

Kuva14.jpg
Kuva14.jpg

Lasten ja nuorten puutarhayhdistys järjestää Kumpulan koulukasvitarhalla lasten viljely- ja ympäristötaideleirejä. Leiripaikkoja on vielä jäljellä, nyt kannattaa varata puutarhakesä keskeltä Helsinkiä!

Kesälomalla puutarhassa saa myllertää mullassa ja kokea kasvun ihmeen. Itse kasvatettu porkkana maistuu kumman makealle. Kumpulan koulukasvitarhalla järjestetään koko kesän viljelytoimintaa sekä kolmen viikon ympäristötaideleirejä. Molempiin voi kysellä leiripaikkaa myös lyhyemmäksi ajaksi. 

Leiripäivä alkaa kello 10 ja päättyy kello 14. Päivään sisältyy ohjatun toiminnan ja leikin lisäksi lämmin lounas. Koko leiripaketin ainutlaatuisessa puutarhamiljöössä saa 80 eurolla. Lisäksi on käytössä sisaralennus (60 ja 40 euroa).

Lisätietoja toiminnasta ja ilmoittautumislomakkeet www.lastenpuutarha.fi. Lisätietoja voi kysellä toimisto@lastenpuutarha.fi tai puh. 041 541 0454. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti.

Kumpulan koulukasvitarhalla on järjestetty lasten viljelytoimintaa jo vuodesta 1928. Liity mukaan lasten ketjuun ja kirjoita oma sivusi kasvitarhan historiaan.