Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-juoksu la 25.5.

Lauantaina 25.5. on Kumpula-juoksu ja Koko Kylän Kirppispäivä!

Autoliikenteeltä suljettu Limingantie avautuu kirppiskaduksi klo 10.00 ja Kumpula-juoksu starttaa klo 12.00 maauimalan parkkikselta. Kirpparipöytiä voi ja kannattaa laittaa muuallekin kuin autoliikenteeltä suljetulle Limikselle, sillä päivä sattuu olemaan onnekkaasti sama kuin koko kaupungin yhteinen Siivouspäivä. Oman pöydän sijainti kannattaa ilmoittaa Siivouspäivän kartalle: kun pöytiä on taas koko kadun mitalta ja ympäri Kylää, saamme varmasti asiakkaita paikalle.

Ilmoita osoitteesi tänne: http://siivouspaiva.com/fi_FI/myyntipaikat.php

Kilometrin matkalle Kätilöopistolta Intiankadulle mahtuu monenmoista. Tule tekemään löytöjä!

Huom! Kirpputorialue on varattu ainoastaan Kumpulan asukkaille; myyntipaikkoja ei ole muualta tuleville eikä ammattimaisille myyjille.

Kumpula-juoksu klo 12

Kumpula-juoksun reitti kulkee ympäri Kumpulan. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 11-11.40. Lähtölaukaus pamahtaa klo 12.00.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarja 5 km
2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km
3. Reippailusarja 2,5 km

Kumpula-jouksuun odotetaan osallistujia muualtakin kuin Kumpulasta. Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksukin on edullisempi. Kilpasarja ja reippailusarja ennakkoon 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse. 

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Numerolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintähän ei ole voitto!

Palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti Kylätilan edessä (Intiankatu 31) noin klo 13.15 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ma 20.5. mennessä kylatila@kolumbus.fi – viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu.

Asukkaille:

Limingantie suljetaan julkiselta autoliikenteeltä klo 8-18 väliseksi ajaksi rakennusviraston luvalla (Kättäriltä Kumpuodille). Omat autot pyydetään siirtämään Limiksen varrelta muualle parkkiin lauantaiaamuun klo 8 mennessä. 

Kirppispöydät sijoitetaan tien laitoihin niin, että hälytysajoneuvot pääsevät tarvittaessa ajamaan läpi.

Kahviota omalla pihallaan pitävien ei enää nykyään tarvitse ilmoittaa myyntipaikkaa ja –tuotteita Ympäristökeskukseen, sillä laki on muuttunut tältä osin.

Asukkaat voivat halutessaan järjestää myös ohjelmaa Limiksen varrelle. Katusoittajat ja akustiset ryhmät ovat enemmän kuin tervetulleita elävöittämään kilometrin kirppistä!

Etukäteen ei tarvitse varata paikkoja Limingantieltä, niitä löytyy kyllä kaikille Kumpulan asukkaille. Oma myyntipöytä mukaan ja homma on siinä!

Vapaaehtoisiakin tarvitaan! Voit ilmoittautua järjestysmieheksi/liikenteenohjaajaksi tai kahvilan pitäjäksi Kylätilaan!

Lisätietoja:
kylatila@kolumbus.fi p.041-527 8932