Koko Kylän Kirppispäivä ja Kumpula-juoksu la 28.5.

kartta - piirretty - reitin kanssa.jpg
kartta - piirretty - reitin kanssa.jpg

Kyläjuhlien välivuosien perinteeksi on muodostunut järjestää asukkaiden yhteinen kirpputoripäivä. Ideana on, että lukuisten kirppareiden sijaan kaikki voivat pitää pihakirpparia saman päivän aikana ja Kylätila hoitaa markkinoinnin asiakkaiden paikalle saamiseksi. Tänä vuonna päivään liitetään aivan uusi tapahtuma: Kumpula-juoksu.

Kumpula-juoksu klo 11

Kumpula-juoksun reitti kulkee ympäri Kumpulan. Lähtö ja maali ovat maauimalan parkkiksella, jossa myös ilmoittautuminen tapahtuu klo 10-10.40. Lähtölaukaus pamahtaa klo 11.00.

Kilpailussa on kolme sarjaa:

1. Aikuisten kilpasarja 5 km
2. Lasten (alle 13 v.) kilpasarja 2,5 km
3. Reippailusarja 2,5 km

Kumpula-jouksuun odotetaan osallistujia muualtakin kuin Kumpulasta. Ilmoittautua voi paitsi paikan päällä, myös ennakkoon, ja tällöin osallistumismaksukin on edullisempi. Kilpasarja ja reippailusarja ennakkoon 5 euroa / paikan päällä 7 euroa, lasten sarja maksuton. Yli viiden hengen ryhmät 4 / 6 euroa per henkilö. Ennakkoilmoittautujille lähetetään lasku sähköpostitse.

Reippailusarjaan toivotaan mukaan perhekuntia lemmikeineen ja vanhempia lastenvaunuineen. Vaikka kilpailusarja onkin totista totta, niin toki Kumpulassa järjestettävässä juoksukilpailussa jotain leikkimielistäkin on. Numerolappu rinnassa ei välttämättä tarkoita verenmakua suussa ja reippailusarjan palkinnot arvotaankin osallistujien kesken; tärkeintähän ei ole voitto!

Niin, palkintojen jako suoritetaan juhlallisesti Kylätilan edessä (Intiankatu 31) klo 12.30 ja palkinnot ovat ruhtinaalliset!

Ennakkoilmoittautumiset ti 24.5. mennessä kylatila@kolumbus.fi – viestiin nimi, ikä ja mihin sarjaan osallistuu.

Tapahtumaan tarvitaan toki myös vapaaehtoisia liikenteenohjaajia ja muita apukäsiä. Ota pikaisesti yhteyttä Kylätilaan, niin pääset todistamaan historiallista tapahtumaa aitiopaikalta!

 

Koko Kylän Kirppispäivän muistio asukkaille ja kirppismyyjille:

· Limingantie suljetaan julkiselta autoliikenteeltä klo 8-18 väliseksi ajaksi rakennusviraston luvalla (Kättäriltä Kumpuodille). Omat autot pyydetään siirtämään Limiksen varrelta muualle parkkiin lauantaiaamuun klo 8 mennessä.

· Kirppispöydät sijoitetaan tien laitoihin niin, että hälytysajoneuvot pääsevät tarvittaessa ajamaan läpi.

· Kahviota omalla pihallaan pitävien tulee muistaa itse ilmoittaa Ympäristökeskukseen, mitä tuotteita valikoimaan kuuluu. http://www.hel.fi/static/ymk/lomakkeet/el_lomakkeet/ymkTilpmyy.pdf

· Myyntipaikkaa Limingantieltä ei tarvitse varata etukäteen: oma pöytä kainaloon, sopu sijaa antaa. Kaikki alueen asukkaat mahtuvat ja ovat tervetulleita suljetulle katuosuudelle.

· Asukkaat voivat halutessaan järjestää myös ohjelmaa Limiksen varrelle. Katusoittajat ja akustiset ryhmät ovat enemmän kuin tervetulleita elävöittämään kilometrin kirppistä!

· Rakennuskirppikselle halajavat ilmoittautukaa etukäteen Kylätilaan, jotta tiedämme minkä verran tilaa tarvitaan.

Huom! Kirpputorialue on varattu ainoastaan Kumpulan asukkaille; myyntipaikkoja ei ole muualta tuleville eikä ammattimaisille myyjille.