Kumpulan Kyläjuhlat 29.5.2010

 

Lauantaina 29.5. Kumpulassa jälleen Helsingin vanhin kaupunginosafestivaali klo 10–22!

kylajuhlat_logo.jpgKilometrin katukirpputori aukeaa Limingantiellä klo 10.

Lasten omalla festivaalialueella luonto- ja erätaitorata, kullanhuuhdontaa, ekoaskartelua, musiikkinäytelmä Kani K. ja Nipa Näätä, konsertteja, kantele-, laulu- ja djembetyöpajat, satudraamaa, liikunnallinen tarkkuusrata, kivimaalausta, akvarellimaalattuja rintanappeja ja kasvomaalausta.

Kylätilassa esittäytyvät Kumpulan kirjailijat Annina Holmberg, Mika Wickström ja kuvittaja Virpi Talvitie sekä Taina West, Tittamari Marttinen, Katri Tapola, Riina Katajavuori, Juha Itkonen ja Matti Laine. Tarinateatteri Virtaa! esittää improesityksiä teemalla Kotiseutu ja Kylätilan salsa-ryhmä näyttää taitonsa, laulutrio Angelica Archangelica laulaa herkkää ja hauskaa ja Puuha-ukot viihdyttävät. Luvassa myös vauhdikkaat forró- ja capoeita-näytökset.

Kylätilan huutokaupassa tarjolla tarpeellista tavaraa: Kumpulan taiteilijoiden ja käsityöläisten töitä, signeerattuja muistoja ja kuvia, unelmia ja haaveita kehyksissä. Kirjakirppis avoinna koko päivän.

Musaa kolmelta lavalta. Rockista rappiin, folkista iskelmään, jazzista klassiseen.

Lavoille nousevat PMMP, Samuli Putro, The Nights of Iguana, Mariska, One of the Pigeons, Jere Ijäs, Liquid Sisters, Dave Lindholm, Jalankulkuämpäri, Koivuniemen herrat, Varaque, Emmi, Marion Rung, Philadelphia Dynamite, The Sockets, The Ability, Tuukka Liukkonen, Kudelma, Kim Curly Band, Dog in a Bucket, Fonille kyytiä, Äimä, Kuokkavieraat, Kumpulan Kuoro ja Reija Bister & Veli-Pekka Bister.

Lopputansseissa Kyläorkesteri, jonka solisteina tangokuningas Jukka Hallikainen, Maria Hänninen, Timo Turpeinen ja Antti Koivula.

Kyläorkesterissa soittavat Antti Vuorenmaa, Risto Kukkonen, Puka Oinonen, Jussi Liski, Jape Karjalainen, Joni Leino, Jari Siivonen, Jari Lappalainen ja Alvar Gullichsen.

VAPAA PÄÄSY!

 

(Kyläjuhlaesite pdf-tiedostona)

(Kumpulan kyläjuhlat Facebookissa)