Ohjelmaa lapsille

Lastenohjelma
 

Kumpulan kyläkoululla (Kumpulantaival)

Kumpulan puu-ukot klo 10.00 – 13.00: 

"Väiskin, Arin ja Jorman puutyöpaja lapsille Kumpulan kyläkoulun pihalla. Valmista mallin mukaan auto, laiva, lentokone tai toteuta joku oma ideasi" , valmista ihan omasta päästä vaikka puu-ukko!  

Kumpulan toimintatalo, klo 10.00 – 13.00 

Lapsille maalausta ja painantaa sekä jousiammuntaa

Partiolippukunta Käpytytöt klo 10.00 – 13.00: 

Käpytytöt on vuonna 1934 perustettu partiolippukunta Helsingin Käpylästä. Partiossa opitaan uusia tietoja ja taitoja, toimitaan niin luonnossa kuin kaupunkiympäristössäkin, kilpaillaan, leikitään, askarrellaan, pyritään tarjoamaan seikkailuja ja elämyksiä.  Kumpulan kyläjuhlilla tarjoamme lapsille mahdollisuuden tutustua partiotoimintaan suorittamalla luonto- ja erätaitoaiheisen rastiradan tai pienimuotoisemmin kokeilemalla solmujen sujuvuutta partiolaisten avustuksella telttapaikalla. Käpytytöt järjestävät myös lastenvaate- ja lelukirpputorin ohjelma-alueella. 

Helsingin Sirkusammattilaiset klo 10.30 – 13.00:

 

Sirkustyöpaja 7 – (17) -vuotiaille. Viisi 30 min. mittaista työpajaa, joissa taitolajeina mm. ilma-akrobatia, akrobatia, jongleeraus ym. Sirkustyöpaja toimii Kumpulan kyläkoulun pihalla.  Sitova ilmoittautuminen alkaen klo 10.00 Kumpulan kyläkoulun pihalla, laittamalla nimi listaan, sopivan aloitusajan kohdalle. Ensimmäinen ryhmä aloittaa klo 10.30, viimeinen klo 12.30. Tule kokeilemaan sirkustaitoja!

 

Paavalin evankelisluterilainen srk/nuorisotyö klo 10.00 – 13.00: 

Reippaita laululeikkejä, infoa sekä arvontaa: Tule laulamaan ja leikkimään iloisia lauluja Paavalin seurakunnan työntekijöiden Sanna-Maaritin ja Elinan johdolla! Luvassa reipasta menoa lapsille ja lapsenmielisille tuttujen ja uusien laulujen parissa. Lyhyitä laulutuokioita kysynnän mukaan välillä 10-13. Voit myös tulla kyselemään seurakunnan toiminnasta sekä osallistumaan ilmaiseen arvontaan. 

Teatteriryhmä Metsämansikan esitys klo 13.30: 

Teatteriryhmä Metsämansikka tarjoaa Kumpulan koululla koko perheen musiikkipainotteisen satumatkan sellaisten teemojen äärelle kuin ystävyys, luonto ja erilaisuus. Tervetuloa, kaikenikäiset, nauttimaan teatterin taiasta! Vain yksi esitys, Kumpulan kyläkoulun pihalla klo 13.30!

Intiankadulla Helsingin kaupunginkirjaston kirjastoauto Snadi                  klo 10.00 – 15.00: 

Lasten kirjastoauto Snadi ajaa Intiankadun varteen Pizzeria Parmesanin
lähelle klo 10.00. Snadista voi lainata lasten- ja aikuistenkirjoja, CD-levyjä, DVD- ja VHS -videoita sekä aikakauslehtiä. Oma kirjastokortti ja -kassi mukaan! Kirjastokortin saa myös kirjastoautosta, ellei sitä vielä omista. Kirjastoauto on paikalla n. klo 15.00 asti asiakasmäärästä riippuen.

Kumpulan Kylätilassa, Intiankatu 31

LoruLauluLeikkiHetki vauvaperheille klo 10.30 – 11.00

Jaana Raivio: laulu, kitara, piano, lyömäsoittimet.
Konsertti sisältää Jaana Raivion omien lastenlaulujen lisäksi suomalaisesta kansanperinteestä valikoituja lauluja, leikkejä ja loruja. Konsertissa lauletaan, leikitään ja lorutellaan yhdessä koko konserttiyleisön voimin. Tervetuloa kaikenikäiset vauvat perheineen.
 

 Lastenohjelman toteutukseen osallistuvat tahot: 

  • Helsingin kaupungin kirjastoautot: Lasten kirjasto-auto Snadi

 

  • Helsingin Sirkusammattilaiset

 

  • Kumpulan nuorisotalo

 

  • Käpytytöt partiolippukunta

 

  • Teatteri Metsämansikka

 

  • Paavalin srk/nuorisotyö