Riffejä ja Riimejä -kulttuuri-ilta Kylätilassa la 5.11. klo 19.00

Tervetuloa jälleen Kylätilan Riffejä ja Riimejä -iltaan.

Tällä kertaa meille tulevat tekstejään lukemaan Lauri Törhönen, Jukka Viikilä ja Paavo Westerberg. Musiikista vastaa Leevi Priha, joka esittää omia tekstejään kitaran säestyksellä.

Ohjelma alkaa klo 19.15, olethan ajoissa paikalla!

 Oma baskeri ja punaviini mukaan.

 -vapaa pääsy- (Kumpulan Kylätila, Intiankatu 31)

Lauri Törhönen on kumpulalainen elokuvaohjaaja ja kirjailija, jolta on viimeeksi ilmestynyt nuorison rakkausromaani Kontrapunkti & Voittomaali – Romanssi F-duurissa lokakuussa 2011. Kirja on jatkoa v. 2010 Topelius-palkinnon voittaneelle Sello & Pallo -teokselle. Uusi teos alkaa siitä, mutta on itsenäinen rakkaustarina.

Jukka Viikilä on kumpulalainen runoilija ja dramaturgi. Hän sijoittui kolmanneksi Gummeruksen, Nuoren Voiman liiton, Imagen, Kulttuuritehdas Korjaamon ja Xeroxin järjestämässä Suuressa runokilpailussa vuonna 2007. Viimeeksi häneltä on julkaistu teos Ensyklopedia yhdessä Janne Nummelan ja Tommi Nuopposen kanssa syyskuussa 2011.

Paavo Westerberg on näyttelijä, näytelmäkirjailija, käsikirjoittaja ja ohjaaja Toukolasta. Hänet on palkittu kahdesti Jussi-patsaalla parhaasta käsikirjoituksesta: v. 2006 elokuvasta Paha maa ja v. 2007 elokuvasta Valkoinen kaupunki.