Asukkaille

Kyläjuhlijan muistilista: 

Limingantie on suljettu autoliikenteeltä juhlapäivänä klo 8-23 ja kirpputori avataan klo 10. Asukkaita pyydetään sirtämään autot katuosuudelta Limingantie 1-76 hyvissä ajoin. 

Kirpputoripöydät tulee sijoitella kadun kumpaankin laitaan niin, että hälytysajoneuvot mahtuvat tarvittaessa ajamaan läpi. Vuoksentien kohdalle pitää jättää vapaata tilaa huoltoajoneuvoja varten. 

Kirpputoripaikat on tarkoitettu vain alueen asukkaille. Kylätilayhdistyksen jäsenmaksu kattaa pöytämaksun, muilta kerätään 10 euron pöytämaksu päivän aikana.  

Kahvilaa omalla pihallaan pitävien tulee tehdä ilmoitus myyntipaikastaan ympäristökeskukselle http://www.hel.fi/static/ymk/lomakkeet/el_lomakkeet/ymkTilpmyy.pdf  

Talkoisiin juhlapäivälle voi edelleen ilmoittautua Kylätilan Sarille p.041-527 8932. Lista erilaisista tehtävistä löytyy edellisestä Kumpostista tai www.kumpula.info. Talkoolaisille on tarjolla iloisen mielen lisäksi ruoka-annos yhdistyksen järjestämästä ruokakojusta ja kutsu kesäkuiseen karonkkaan. 

Yleisestä  siisteydestä voimme huolehtia me kaikki. Kylätilayhdistys vuokraa jäteastioita tapahtumapaikoille ja kaikki ovat tervetulleita sunnuntain siivoustalkoisiin!  

Yhdistyksen järjestämällä ruoka- ja juomamyynnillä on ratkaiseva merkitys Kyläjuhlien taloudelle. Perheenpää tekeekin hienon teon tuomalla perheen kerrankin ulos syömään! 

Viimeinen kaikille talkoolaisille tarkoitettu kokous on ma 24.5. klo 18. 

Kylätilayhdistyksen jäseneksi voi liittyä maksamalla 8 euron jäsenmaksun tilille

Nordea 126830-102748. Muista kirjoittaa viestikenttään nimesi ja osoitteesi. Uusien maksujen tulee olla tilillä torstaina 27.5.